Coopkracht initiatieven

ORGANISATIE   WAAROM COOPKRACHT   INITIATIEVEN                          

 
 

Coopmarkt

Coopmarkt organiseerde op donderdag 13 juni 2013 een open huis in het pand aan de Berkelkade 14b. Het was een geslaagde dag met verschillende activiteiten: presentaties, portretfoto laten schieten, een wijnproeverij en barbecue. En natuurlijk waar het vooral om draaide: het delen van onze kennis en kunde met de bezoeker.

Het was de aftrap van een jaarlijks terugkerend evenement. Coopkrachtleden Tjitske Ypma en Jan Willem Schouten maakten een videoimpressie van de dag.

 

Social Live

Op 24 oktober 2012 organiseerde Coopkracht een evenement in de Hanzehof genaamt 'Social Live'. Tijdens dit evenementen gingen bezoekers met elkaar in gesprek over sociale media en de invloed ervan op diverse maatschappelijke vlakken. Aan diverse tafels zaten scholieren, leerkrachten, ouders en ondernemers.   hoe overleef ik met Social Media? Bekijk de videoimpressie en lees de reacties in de media op ons blog: Social Live en wat het opleverde.

 

Nieuwe Meesters

Coopkrachtleden Pieter Verhage en Olga Kruidhof ontwikkelden een product voor integratie van sociale media in het onderwijs. Meer hierover is te lezen op Nieuwe Meesters.