Cas van den Berg

Cas van den Berg

Voor de enthousiaste ingenieur draait het in zijn werk nog altijd om de kick van het proces van het schetsen van zijn idee tot en met het zien werken van zijn product. Als Cas vervolgens in het dagelijks leven de gebruiker met zijn uitvinding tegenkomt, is dat voldane gevoel des te groter. Als voorbeeld noemt hij het meisje in ‘zijn’ rolstoel of mensen met een mooie Dopper fles.

Het ontwikkelen van producten doet Cas met de opdrachtgever. Zijn aanpak is vaak integraal waarbij de ontwikkelaar niet schuwt knowhow van andere disciplines in te zetten. Want het kan samen. Hierbij neemt Cas dan wel graag de leiding op zich. Dit doet hij door niet alleen zelf de productontwikkeling uit te voeren maar ook door het complete projectmanagement voor zijn rekening te nemen. Het productontwerp-proces is daarbij een belangrijke basis om de eindstreep te halen voor het nieuw te ontwikkelen product. Cas zijn commerciële, (positief) kritische houding en zijn gedegen oplossingsgerichte manier van denken vormen hiervoor een stevig fundament.

Naast ontwerper is Cas ook actief als voorzitter van Coopkracht en gelooft hij in de kracht van samenwerkende zelfstandig professionals.

Samen sterk en creatief!

Telefoon: 06-48424800
Email:
cas@b-pi.nl
Website:
www.b-pi.nl
Linkedin:
linkedin.com/in/casvandenberg/