Corine van der Berg

Corine van der Berg

Inmiddels heb ik nu 8 jaar mijn eigen onderneming Onlyne. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met Google Ads en SEO. Iedere ondernemer en iedere markt is weer anders. Daarom kijk ik altijd goed wat een ondernemer in zijn situatie het beste kan doen om meer klanten via internet te krijgen. Dit zijn mijn belangrijkste activiteiten:

Google Ads: het beheer van meer dan 20 Ads accounts en een budget van €500 per dag. Dit is een snelle manier om resultaat te boeken. Het werkt vooral goed als je lokaal vindbaar wil zijn en/of als je hele specifieke producten hebt. Mijn klanten zien meestal direct resultaat. Vergeleken met de grotere bureaus reken ik schappelijke kosten voor het opzetten en maandelijks beheer van het account. Ik ben erkend Google Partner. Dat betekent dat ik heb aangetoond dat ik goede prestaties lever en veel kennis heb van Google Ads.

De WebsiteScan: startende ZZP-ers willen vaak eenmalig op weg geholpen worden met online marketing. Dan doe ik vaak een WebsiteScan. Met de WebsiteScan beoordeel ik je website op ruim 50 aspecten rond techniek, SEO en conversie. Dat geeft een goed beeld van kansen en verbeterpunten. Met dit advies kan je als ondernemer zelf weer verder.

Online marketing: er zijn ondernemers die hun online marketing liever uitbesteden. Mijn werkzaamheden zijn Ads Campagnes, SEO, nieuwsbrieven en allerlei aanpassingen van de website. Zo verbeteren we stap voor stap de online marketing. De voortgang monitoren we in Google Analytics.

Mijn opdrachtgevers zijn meestal ondernemers, maar ook instellingen zoals de KvK van Gelderland. Sinds 2016 ben ik lid van Coopkracht, waar ik op kantoor mijn klanten ontvang.

Telefoon: ‭‭+31 (0) 629292748‬E-mail: Info@onlyne.nlWebsite: onlyne.nl/