Peter Mol

Peter Mol

Is er een spoedje, geen probleem. Moet het toch over een andere boeg, doen we dat.

Lekker praktisch ingesteld, werkt hij vanuit Zutphen aan een grote diversiteit aan producten. Van technische functionele producten, zoals bijvoorbeeld compacte kunststof ventielen voor verpakkingen. Tot aan grote fraaie stalen kasten, zoals bijvoorbeeld laadpalen en besturingskasten voor de logistieke wereld.De meeste klanten komen uit het MKB, de hands-on mentaliteit die je daar veel tegenkomt spreekt hem het meeste aan. 

Peter beschikt over veel kennis en ervaring in het gehele productontwerp-proces, van de begin-ideefase tot en met de productiefase. Vaak begint het met een briefing op een A4-tje en gaat hij in samenwerking met de klant aan de slag om de projecten tot een mooi en geslaagd einde te brengen.Met zijn flinke dosis know-how zorgt hij dat de technische uitwerking en de engineering goed verloopt. En ook de door-ontwikkeling tijdens en na de prototypefase verzorgt hij waar nodig. 

 Hij werkt graag samen met zijn Coopkracht collega’s en ziet daar de toegevoegde waarde van in. Zeker bij nieuwe innovatieve vraagstukken werkt het erg goed om samen te sparren, en concept-oplossingen samen kritisch tegen het licht te houden. En ook in de materialisatie-fase voegt het samen werken veel toe.

Daarnaast is de netwerk functie van Coopkracht een fijn aspect in het zzp bestaan.

Telefoon: ‭+31 (0)6-24287387E-mail: peter.mol@outline.nlWebsite: www.outline.nl